Clubkleding

Als sportvereniging hebben we natuurlijk ook een clubshirt. Wendy heeft er voor gezorgd dat wie dat wil, in een mooi clubshirt kan spelen. Zeker competitiespelers willen dat en het geeft ook een echt teamgevoel als je hetzelfde tenue hebt in een wedstrijd. Vandaar dan ook dat competitiespelers een shirt van de vereniging in bruikleen hebben om tijdens de wedstrijden er top uit te zien.

Maar het is voor te stellen, dat je ook als lid van Flash de Mare een shirt wilt hebben om daar met gepaste trots in te sporten. Ze zitten erg soepel en geven veel comfort tijdens het spelen. Als je dan een keer minder speelt, lag het niet aan het shirt. Voor dames en heren is er een eigen soort shirt. De pasvorm is wat anders. Het zou mooi zijn als er veel leden in het Flash de Mare-rood zouden spelen. Op de woensdagavond, maar ook op toernooien in den lande.

shirts 2015 voorkant kleinshirts 2015 achterkant klein

 

 

 

 

 

Wil je er in spelen, zowel het dames- als het herenshirt kost 30 euro. De shirts zijn verkrijgbaar in de gangbare maten. Wil je ook zo’n mooi shirt, mail dan even met activiteiten@flashdemare.nl of vraag Wendy er naar in de zaal. Geef aan welke shirt en welke maat je wilt en maak daarna het bedrag voor het shirt over op bankrekening NL62RABO 0161708900 t.n.v. ASV Flash de Mare Alkmaar.

 

Degene die al een shirt hebben, zeggen allemaal dat ze prima zitten en er fijn in spelen! Bestel er ook eentje. Mooi shirt, voor een redelijke prijs.

Met de leverancier is afgesproken dat we per keer minimaal vijf shirts kunnen bestellen. Als het klaar is krijg je van Wendy een bericht en kun je het shirt op de eerst volgende woensdag afhalen in de zaal. En nog een gratis tip;
Wil je je shirt mooi houden dan kun je het beste binnenste buiten wassen op 30 graden.