Clubkleding

Zoals jullie misschien al in de zaal hebben gezien is Wendy er in geslaagd om een nieuw clubshirt te vinden voor onze vereniging.

Het heeft even geduurd, want het moet er natuurlijk wel goed uitzien. Daarnaast was het de bedoeling dat er voor de dames en de heren een andere pasvorm werd gevonden. Na veel zoekshirts 2015 voorkant kleinen hebben we die dan ook gevonden. We hebben gekozen voor een mooi rood shirt met de daarop het nieuwe logo van Flash de Mare. Wat zou het mooi zijn als we allemaal zouden spelen in het nieuwe shirt. De keuze viel op rood omdat het de kleur van Flash was en die komt zo mooi terug.

shirts 2015 achterkant klein

 

Zowel een dames- als een herenshirt kost 30 euro. De shirts zijn verkrijgbaar in de gangbare maten. Wil je ook zo’n mooi shirt, dan kun je Wendy een mail sturen (activiteiten@flashdemare.nl) of haar er in de zaal naar vragen. Geef aan welke shirt en welke maat je wilt en maak daarna het bedrag voor het shirt over op bankrekening NL62RABO 0161708900 t.n.v. ASV Flash de Mare Alkmaar.

 

Degene die al een shirt hebben, zeggen allemaal dat ze prima zitten en er fijn in spelen! Bestel er ook eentje. Mooi shirt, voor een redelijke prijs.

Met de leverancier is afgesproken dat we per keer minimaal vijf shirts kunnen bestellen. Als het klaar is krijg je van Wendy een bericht en kun je het shirt op de eerst volgende woensdag afhalen in de zaal. En nog een gratis tip;
Wil je je shirt mooi houden dan kun je het beste binnenste buiten wassen op 30 graden.