Recreanten

Badminton voor recreanten

Er spelen twee groepen recreanten bij onze vereniging. Een groep op de woensdagvond in de leeftijd van 18 tot zo lang als het gaat en een groep senioren in de leeftijdsgroep 55 plus op de donderdagmiddag.

Op woensdagavond vanaf 20:15 tot 22:30 wordt er badminton gespeeld op 7 badmintonvelden in sporthal Alkmaar Noord aan de Arubastraat te Alkmaar. Afhankelijk van de drukte wordt er tot ongeveer 21:30 uur gespeeld volgens het wisselsysteem.

Nog nooit gebadmintond? Er staat een ervaren trainer voor je klaar om je de beginselen van het spelletje te leren. Als je nog geen racket hebt kun je er bij ons een lenen als je komt proberen. Als je na het proberen lid wordt, verwachten we wel dat je zelf een racket koopt.

Ervaren en zin in een uitdaging? Na 21:30 uur kun je vrij spelen, of als je dat nog niet genoeg vindt, kun je je altijd nog aanmelden om in onze competitie mee te spelen.

We hebben ook nog een mooie groep 55-plussers actief op de donderdagmiddag van 14:45 tot 16:15 uur. Een groep recreanten die allemaal nog hun mannetje of vrouwtje staan (en slaan) en nog veel plezier halen uit het gezamenlijk badminton spelen. Zij bewijzen dat je nooit te oud bent om te sporten en dat je lang door kunt gaan.

De donderdagmiddaggroep is een gezellige groep badmintonners, speelt onderling toernooitjes en heeft een eigen vertegenwoordiging in het bestuur.  Deze groep speelt in sporthal de Hoornse Vaart aan de Hertog Aalbrechtweg te Alkmaar.

lid worden

FdM-logo-normal-CMYK