Jeugd

Badminton is een sport die iedereen kent van de camping, maar het is meer dan een shuttle overslaan. Het is de snelste racketsport ter wereld. De shuttle haalt snelheden van meer dan 350 kilometer per uur! De sport is leuk, maar ook intensief en zorgt ervoor dat je veel beweegt. Bij Flash de Mare kun je op een leuke manier badminton leren spelen. Onze enthousiaste trainers willen je daar graag bij helpen.

Wij spelen op de woensdagavond in twee groepen.
18.00 – 19.00 uur – Jeugd 1 (tot 12 jaar)
19.00 – 20.15 uur – Jeugd 2 (tot 18 jaar)
Vanaf je 16de jaar mag je bij de recreanten meedoen.

Nog geen racket? Dat is geen probleem, bij ons kun je er tijdens het proberen, zo lang een lenen. Als je lid wordt, verwachten we wel dat je dan een eigen racket aanschaft. De rackets mag je ook gebruiken als je eigen racket net even kapot is (snaar) of je hem vergeten bent. Maar dat laatste zal toch niet als je een avond gaat badmintonnen? 🙂

 

lid worden

 

Allerlei activiteiten

 

Clubkampioenschappen

Aan het einde van elk seizoen worden er clubkampioenschappen gehouden. Dan speel je een aantal wedstrijden tegen andere jongens of meisjes van de club. Als het seizoen is afgelopen hebben we met z’n allen nog een leuke middag. Dan worden ook de prijzen van de clubkampioenschappen uitgereikt.

Kind-oudertoernooi

Eén keer per seizoen spelen we een kind-ouder toernooi. Dit toernooi speel je dan samen met een van je ouders of een ander familielid of de buren of? Natuurlijk zijn daar bij bekers te winnen. Foto’s van voorgaande toernooien kan je hier vinden.

Competitie

We spelen samen met verenigingen uit de omgeving een competitie voor de jeugd, buiten de badmintonbond om. Het is leuk om ook zo tegen andere badmintonners te kunnen spelen.

Hier kan je alles over de jeugdcompetitie vinden