posted by on Uncategorized

No comments

Op 13 april 2019 spelen we weer ons Kind-Ouder toernooi. We gaan het na het succes van vorig jaar weer op een zaterdag doen. In totaal kunnen we 34 inschrijvingen hebben. Inschrijven kan tot 3 april. Recreanten leden kunnen ook mee doen met hun kind, maar de jeugdleden gaan voor.

Schrijf je in tijdens de avond of mail met jeugd@flashdemare.nl 

We mogen weer!

aug
2018
21

posted by on Uncategorized

No comments

Op 5 en 6 september is het weer zover. Dan mogen we de wei, euh baan, weer op om die shuttle weer heen en weer te slaan en elkaar te ontmoeten natuurlijk. Eerst wat shuttletjes slaan en na afloop de vakantie-ervaringen uitwisselen in het sportcafé. 

In sporthal Alkmaar Noord op 5 september om 18:00 uur begint de jongste jeugd om 19:00 uur gevolgd door de oudste jeugd. Om 20:15 uur pakken dan de recreanten de shuttle weer op. 

In de sporthal Hoornse Vaart beginnen op 6 september onze 55-plussers weer met het spel. Zij doen dit vanaf het vertrouwde tijdstip van 10:30 uur.

Veel plezier weer dit seizoen 2018-2019!

posted by on Uncategorized

No comments

25 mei 2018 gaat er een nieuwe wet in werking omtrent het gebruik van persoonsgegevens. Deze wet heet de Algemene Verordening Gegevensbescherming, kortweg de AVG. Wij als Flash de Mare hebben niet op die datum gewacht en hebben het privacy beleid nu al in werking. In bijgaand document kunt u lezen wat wij doen om uw gegevens te beschermen, hoe we ze verwerken en wat we met uw gegevens doen. Onder het kopje Algemeen publiceren wij altijd de meest recente versie van het privacy beleid.

Privacybeleid ASV Flash de Mare 20180423 publ

Toernooien

feb
2018
04

posted by on Uncategorized

No comments

We krijgen regelmatig uitnodigingen voor toernooien, of in ieder geval de vraag om toernooien op de site te zetten. Wil je weten waar ze zijn, kijk dan in de agenda op de site. Regelmatig krijgen we vragen of er nog ergens toernooien zijn. Als we ze weten staan ze dus daar. Kijk gewoon regelmatig.

posted by on Uncategorized

No comments

Vanwege de Kerstvakantie wordt er niet gespeeld op 27 en 28 december en op 3 en 4 januari 2018. Twee weken even rust om bij te komen van de eerste 4 maanden van het seizoen, we hebben er tenslotte nog 6 voor de boeg. Op 10 en 11 januari 2018 gaan we weer stevig aan de bak.

posted by on Uncategorized

No comments

Onze donderdagochtendgroep verhuist op 14 september 2017 naar de Hoornse Vaart. Hierdoor krijgen zij nu ook een vaste locatie om te spelen. In het verleden moest er nog wel eens uitgeweken worden naar een andere hal op een andere dag op een andere tijd. Dat is net even te veel het woord andere en is gewoon lastig. Het seizoen begint nog voor één keer in Alkmaar Noord, maar daarna is het de Hoornse Vaart waar gespeeld gaat worden. 

De Hoornse Vaart is aan de Hertog Aalbrechtweg 4 te Alkmaar.

posted by on Uncategorized

No comments

Op 6 en 7 september mogen we weer de weide (lees sporthal) in om de shuttle weer heen en weer te slaan. Wij kunnen al niet meer wachten eigenlijk. En jullie? Hoe zit het eigenlijk met de conditie?

De groep jeugd 12-18 jaar zit nog steeds vol. Helaas is daar geen plek en moeten belangstellenden naar een wachtlijst.

De jeugd van 6-12 jaar kan nog wel wat nieuwe leden gebruiken! We hebben al wat aanmeldingen, dus we hebben weer een leuke groep, maar er is nog ruimte voor meer leden.

De recreanten op de woensdagavond en de 55-plussers op de donderdagochtend hebben ook nog ruimte in hun groep.

Neem gerust familie, vrienden, kennissen, buren of wie dan ook mee om drie keer te proberen. Na die drie keer hoeft er pas beslist te worden of je lid wordt of niet. De proeflessen zijn uiteraard gratis!

posted by on Uncategorized

No comments

Door de examens bij het Dalton college loopt de maand mei altijd net weer anders dan anders. Zo ook dit jaar. Daarnaast spelen we ook weer in de maand juni. Kijk even in de bijlage voor het precieze schema.

Overzicht mei juni 2017

posted by on Uncategorized

No comments

Het jaarlijks kind-oudertoernooi staat dit jaar gepland op 19 april a.s. van 18:00-20:15 uur in de sporthal.

Haal je vader of moeder van de bank, vraag een oom of tante, een buurvrouw of buurman of een andere volwassene uit je omgeving, om met jou mee te doen aan dit toernooi. Inschrijven kan via jeugd@flashdemare.nl of door je naam in te vullen op de inschrijflijst die binnenkort in de hal zal hangen. Ongetwijfeld wordt er op de woensdagavond ook nog aandacht aan gegeven, zodat het je eigenlijk niet kan ontgaan.

Er is op 19 april door dit toernooi geen badmintontraining.

posted by on Uncategorized

No comments

De Kerstdagen zijn ons dit jaar gunstig gezind. We hebben maar één avond/ochtend dat we niet spelen. Op 28 en 29 december a.s. genieten we van een weekje welverdiende rust na een inspannende eerste helft van het seizoen. Dat rusten doen we met 125 leden en dat is een ongekend mooi aantal. Fijn dat jullie er allemaal bij zijn. 21 en 22 december spelen we voor het laatst in 2016. Op 4 en 5 januari 2017 zien we jullie dan weer op de baan in het nieuwe jaar. Mooie feestdagen!