Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bergen Open toernooi

april 22 @ 08:00 - 17:00

€15
Op 22 april 2023 vindt het Bergen Open toernooi weer plaats van ± 10.00 tot 17.00 uur.
Locatie: de Beeck
Molenweidtje 2 te Bergen
We spelen dubbels of/en mixen in de A of B poule. Niveau: tot en met maximaal de 5e divisie. (A Poule is voor gevorderden en competitiespelers en B Poule voor recreanten)
We spelen op tijd.⌚Er wordt met nylon shuttles gespeeld. Wie graag met veren speelt, mag ze eventueel meenemen en mocht je tegenstander dat ook willen kun je hier ook mee spelen. Verdere wedstrijdregels krijg je op het toernooi zelf uitgelegd.
Er staat na afloop een heerlijk Indonesisch buffet voor je klaar. Je kunt je partner of andere metgezel gezellig meenemen. Als je met je inschrijving maar even laat weten hoeveel personen er mee eten, dan zorgen we dat er voor iedereen genoeg is. 🍛🍜🍲🥗🍲
Alleen spelen doe je voor €15. Kom je ook nog eten, dan komt daar €15 bij. Er is dus ook de optie om alleen gezellig te komen eten. De kosten kun je bij binnenkomst betalen, contant en bij voorkeur gepast geld meenemen.
Schrijf je in vóór 13 april via de link: https://bcbergen.nl/index.php/bergen-open/. Maar wees er snel bij, want vol=vol.
Wij hebben er zin in en wij hopen jullie ook!! Tot zaterdag 22 april.
Mocht je vragen/opmerkingen/tips hebben, laat het ons even weten via een persoonlijk berichtje. 🤗
Groetjes,
Eef en Fleur

Gegevens

Datum:
april 22
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
€15

Locatie

de beeck
Molenweidtje 2
Bergen, Nederland
+ Google Maps