Ledenstop Jeugd 19:00 uur – 20:15 uur

De jeugdgroep die op woensdagavond speelt van 19:00 uur tot 20:15 uur is momenteel helemaal vol. Deze afdeling maakte een flinke groei door de afgelopen maanden. Het enthousiasme waar mee getraind wordt en de sfeer op de avond hebben het ledenaantal flink doen stijgen. Dat is voor ons als vereniging heel mooi, maar als je wilt meespelen niet. Kennismaken kan altijd, maar lid worden na het kennismaken kan nu even niet.

Wat we wel kunnen doen is je op een wachtlijst plaatsen. Er is altijd wel wat verloop doordat leden een andere sport leuk zijn gaan vinden of het te druk wordt vanwege school. Zodra er dan plaats informeren we je daar over en kan je lid worden.

De opzeggingen aan het einde van het seizoen 2015-2016 gaven wel enige ruimte, maar die kon gelijk weer gevuld worden met jeugd die op de wachtlijst stond. Laat je echter gerust op de wachtlijst zetten, want de ervaring leert dat aan het begin van het seizoen alsnog wat ruimte ontstaat.