Overleden Lid Frans Laan

Op 15 augustus j.l. is ons lid Frans Laan aan de gevolgen van een ernstige ziekte, op 63-jarige leeftijd, overleden. Het was nog maar zeer kort bekend dat hij een ziekte onder de leden had.

Frans speelde bij onze donderdagochtend groep, de 55 plussers. De groep die we sinds januari 2015 over hadden genomen van de Wering. Frans speelde sinds die datum dan ook bij ons.

Wij wensen zijn vrouw Abeltje en de kinderen en kleinkinderen alle sterkte bij het verlies van Frans. Het snelle overlijden zal bij hun bijzonder hard zijn aangekomen getuige ook de tekst van de rouwannonce.

Zij die dat willen, hebben de gelegenheid om afscheid te nemen en de familie te condoleren op donderdag 18 augustus, van 19:00 – 20:00 uur bij Uitvaartcentrum-crematorium “Waerdse Landen”, Krusemanlaan 5 te Heerhugowaard.